Afspraak maken

Maak een afspraak

Via onderstaande knop kunt u makkelijk de online agenda raadplegen en uw afspraak inplannen. Er is geen medisch voorschrift of doorverwijzing van een arts nodig.

Wordt dit uw eerste bezoek aan osteovandenbergh dan duurt de consultatie één uur. Daaropvolgende behandelingen nemen ongeveer 45 minuten in beslag, afhankelijk van uw klacht.

Maak nu een afspraak online

Voor dringende afspraken bel +32 474 29 45 27

Kosteloos annuleren

Kunt u door omstandigheden een gemaakte afspraak niet nakomen, gelieve tijdig te annuleren. Doet u dat uiterlijk 12 uren vóór aanvang van de consultatie, dan is dit volledig kosteloos.
Bij niet tijdige annulering zal de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht zonder tussenkomst van de mutualiteiten.

Osteopathie en tussenkomst mutualiteit

Osteopathie wint steeds meer aan belang in de algehele gezondheidszorg. Dit dankzij de grote patiëntgerichtheid, de toenemende klinische know how en de groeiende vraag naar gezondheids-behandelingen met een minimaal gebruik van medicatie.

Consultaties kunnen contant afgerekend worden aan het einde van de behandeling of via de bancontact app. Osteopathie wordt echter door de meeste ziekenfondsen gedeeltelijk terugbetaald. Vraag in ieder geval meer informatie daaromtrent bij uw ziekenfonds.

 

osteopaat van den bergh Merelbeke, Gent, Sint-Martens Latem, Zwijnaarde, Wetteren